За BestCo

В BestCo Trade имаме отношение на страстни ценители и гурме изследователи в света на винени и други алкохолни брандове. Преди да включим една бутилка в нашата търговска селекция, дегустираме вкуса и проучваме историята й. Предлагаме високо качество на достъпни цени.
Дистрибутираме български и чужди производители, както във винения свят, така и в останалия дял на алкохолно производство – водка, уиски, ром и други. Изключителен представител и вносител сме на брандове с традиция, уникална за развитието на винената култура по света.

Ние обичаме виното, което оставя следа като преживявване, споделяне и спомен. Освен винолюбители, сме иноватори в предлагането и презентирането на всяка марка, с която работим. Внимателни сме не само към желанието на своите клиенти, но и към продукта, избран в колекцията от алкохолни напитки.
Селекцията, която създаваме, ни дава свободата да предложим индивидуално решение за всеки повод, да подкрепим събитие, да предложим подарък.

BestCo Trade предлага своята Best Brand селекция в три основни принципа към клиента – богат избор – високо качество – достъпна цена.
BestCo Trade работи с утвърдени и познати марки, както и налага нови за пазара продукти.
BestCo Trade e перфектната среща на винена история, уиски вкус, шоколадова страст и премиум качество.
BestCo Trade има топ продукт от всеки ценови клас и вид алкохол – водка, уиски, wellcome drink, prosecco, вина.

В избора на най-доброто питие за всеки конкретен повод можем да ви бъдем полезни и да предложим индивидуални цени и отстъпки за фирмени партита; да изберем подаръци, с които ще оставите преживяване чрез вкус; да подкрепим частни събития – партита, сватби, кръщенета, рождени дни с най-доброто предложение и като вкус, и като цена. В организирането на събития предвиждаме възможност за замяна или връщане на неизпития алкохол, когато не е нарушена производствената му опаковка.
При големи количества доставяме на посочен от вас адрес.
Опаковаме продуктите за специални поводи.

към начало