Наздраве! За вкуса на живота!

Колко пъти сме вдигали наздравица за сбъдване на пожелание… А колко пъти сме били добрите оратори, орисвали за здраве и любов… На сватба, на годишнина, на деня, в който празнуваме специалните хора в живота си. Вдигането на тост е култура, жест, отговорност, специален момент. Веднъж, заради ролята на човека, който сърдечно и искрено умее да извика щастието ни в няколко думи; второ, поради общото споделяне на момента, в който десетки или стотици близки и приятели пият за здравето на любимите си – приятели, младоженци, родители, деца.
Знаете, тост с вода или с бира е не само на лош късмет, но и проява на недобър вкус. Ние ще ви предложим напитка, която ще подсили вкуса на думите и ще направи момента забележителен.

В BestCo Trade сме споделяли много тостове. Ние ще се погрижим за стила на тоста и за избора на неговия вкус: може да е шампанизирано вино, бяло или червено вино; в много страни тост се вдига с водка или с бренди… Добрата новина от нашия шоурум е, че не само предлагаме лист от напитки за всеки специален случай, а притежаваме и професионален опит да подготвим вкуса на цяло събитие – от welcome питието до финалния нюанс на обяда или вечерята.

В четири различни чаши можете да подредите сценария на вашето събитие: Спуманте Розе Боргофулвия, Водка Хънтинг Лодж, Уиски Хънтинг Лодж, Уиски Глен Сканлан. Чудесна селекция от напитки за всеки повод, който да остави впечатляващ послевкус.

Borgofulvia Rosato Brut Spumante e перфектният Wellcome drink. Това естествено пенливо вино от Северна Италия ще ви впечатли още с първа глътка. Освежаващо розе с фина и деликатна сладост. В аромата му, в началото, се долавят леки нотки на зряла череша, а когато отпиете, ще усетите истинска експлозия от плодови аромати: сочни ягоди, зрели къпини и череши. Borgofulvia Rosato Brut Spumante те кани на танц и създава радост. Какво по-добро за запомнящо „Добре дошли“ от вино с настроение. Безспорен фаворит за wellcome drink, предшестващ всеки следващ момент на наслада. Чудесно се съчетава с леки десерти, а с ягоди и сметана създава усещане за класика и стил. Най-добре се чувства добре охладено с температура около 5-6°С.

Хънтинг Лодж водка е премиум клас питие. Великолепна кристално чиста френска водка, при създаването на която са използвани само два продукта: зърно и изворна вода. Четирикратно дестилирана, Хънтинг Лодж е с изключителна мекота и чист гладък вкус. Има лек и ненатрапчив аромат с изразена нотка на зърнени интонации. Може да се съчетава с месни ястия, използва се и в чист вид, добре охладена до 5-6°С.

Хънтинг Лодж уиски е бленд с аристократична история, запечатана и във вкуса на това шотландско уиски. Когато кралица Виктория купува замъка „Балморал“ във възвишенията на Шотландия, близки до двора й строят наблизо ловните си домове (Hunting Lodge), за да бъдат сред най-добрите места за лов и риболов. Дали 3- или 12-годишно Хънтинг Лодж събира в една бутилка най-доброто от традицията и качеството на Шотландските планини.

Глен Сканлан 5 г/ Glen Scanlan 5 yo е новата ни звезда в колекцията, която предлагаме като цялостно решение за всяко събитие. Шотландско бленд уиски, в което технолозите са срещнали старата традиция на производство с опияняващия дух на новото време. То има своите позиции на пазара десетки години и вече в над 70 страни, като ежегодно печели нови клиенти, отбелязвайки ръст на продажбите с 25 процента. Без колебание го оценяваме като най-добър скоч в съотношението между цена и качество. 5-годишният бленд Глен Сканлан в момента е топ продукт в над 40 държави по света, включително и в България. Вкусът на Глен Сканлан е много характерен с мекотата и баланса си и същевременно изпълнен с опияняващ опушен аромат. С цвят на тъмен амбър, мек и кадифен, този скоч гали небцето. Освен ненатрапчивия опушен аромат в послевкуса ще запомните и дискретните нотки на ванилия.

Наздраве! За вашите най-ценни моменти. И за всички по-малки, които правят живота ярък.

към начало